6 råd hur du själv kan samtala med dina änglar om framtiden

0

Lär dig Samtala med dina egna änglar

Många frågar hur jag samtalar med andra sidan och gör analyser. Det är olika beroende på och olika konversationer och tänkte dela hur jag samtalar med Änglar , guider och ljus arbetare 
Delar en liten del av hur jag arbetar och delar detta med er så själva kan börja samtala med dem 

Här delar jag 6 tips hur du kan samtala med dom 

Hur du kan ställa frågor och be om hjälp till ljus arbetare, änglar och guider
Det är lätt att kontakta våra änglar och åberopa hjälp från dem av alla slag. Vi har alla ett änglar team runt oss som är redo att hoppa in i handling till våran begäran. Kontakta dem är enkelt.

Det är ett andligt och metafysiskt faktum att när du tar kontaktar änglarna är dem redo och väntar på att erbjuda dig hjälp och svar. Änglar ignorerar aldrig förfrågningar eftersom de är ljus arbetare och deras direkta avseende sätt är att skydda och hålla oss på rätt spår.

Hur du tar kontakt

Du behöver bara säga, “Änglar, ljus arbetare eller guider, jag vill samtala med er”. Du kan till och med säga detta högt eller tyst och de kommer fortfarande att svara. 
Du kan fråga dem om ett tecken på att de lyssnar och du kan känna värme eller du kan se en ängels fjädrar i ditt sinne eller känna kärlek som kommer från ingenstans. Kanske känner du tryck i tinningen eller de applicerar lite tryck på handen. Om de inte ger ett tecken direkt kommer de förmodligen att hitta en tid när du är mer avslappnad och överraska dig med en himmelsk känsla och ösa över dig. Änglarna är där. De svarar alltid på våran kontakt till dem.

Frågor du kan ställa änglarna

Du kan behöva experimentera med vilka frågor som är enkla för änglarna, ljus arbetare eller guider att svara på och vilka som är svårare. Frågor som kräver ett ja eller inget svar kan vara svårare att svara på, i vilket fall med hjälp av Tarotkort eller Änglar kort kan vara ett enklare alternativ. 
Exempel på frågor du kan ställa änglarna. 
• Vad är min väg i livet när det gäller karriär (eller studie)?
• Kommer jag att lyckas med (och frågan) om jag förföljer det?
• Vad är min framtid på detta företag/arbete?
• Hur kommer det här förhållandet att fungera för mig?
• Hur kan jag bättre utvecklas psykiskt / andligt?
• Är detta hus / bil / etc köp bra för mig?
• Vad är mitt nästa steg i livet / relationer / etc?
• Kommer jag träffa den som gör mig lycklig?
• Vilken månad sker något eller är det bra tid att ex starta något frågor om månader är viktigt ställa rak fråga om tid och vad den gäller eller du vill ha mer i tidsaspekt om du vill veta när något sker 
• (Nummer exempel änglarna, ljus arbetare, guider ger är exempel 4 = april)
• Ber du om år ställer du samma fråga om svar dem ger är nummer. Exempel 22 = 2022 då vi lever i 2000 talet så ger dem svar inom denna epok tid. 
• Gör även egna frågor som stämmer in på din livs stil eller din vardag.

6 steg du kan fråga änglarna
Änglar vet att vi är nyfikna varelser för vi är precis som dem bara att våra själar är yngre. De vet att vi har frågor från en tid till annan. Nedan följer några steg man kan göra för att ställa frågor till våra skyddsänglar och andliga guider.

1. Ta en stund och var tydlig på vad du vill fråga dem. Fråga bara en fråga i taget om bara ett ämne. Du kan alltid diskutera andra ämnen vid en annan tid om det behövs.

2. Koppla av helt och rensa sinnet. Ta några djupa andetag för att lugna dig själv. Släpp alla andra problem som kan dölja ditt sinne och tankar. Stäng ev dörrar och stäng av mobiler och se till att det inte finns några avbrott under tiden du samtalar med dina änglar eller guider.

3. Sänd i väg dina tankar eller orden högt till änglarna. Du kan även skriva din fråga på ett papper framför dig. Var specifik. Var inte rädd för att ställa de svåra frågorna.

4. Ta emot svar: Meditera. Sitt tyst och låt ditt sinne landa i lugnet och bli mottagligt så att ditt svar bara kan sändas fram från änglarna till ditt medvetande sinne. De kommer att försöka placera det försiktigt i ditt sinne. 
Försök inte tvinga fram ett svar, men lär dig att vänta och “lyssna”. Änglar kan svara på frågor genom att visa bilder, tala ordentligt eller visa svar i ditt sinne av en eventuell känsla. Med övning kan denna form av känsla bli starkare ju mer du använder och litar på det. Lita på dina änglar och ha ett öppet sinne. Samma fråga kan ge annat svar om du ställer samma fråga om och om igen. Då dem lämnat eller kommer lämna svar måste vi ha tålamod. Ha tillit till dem oavsett du kanske får vänta eller om du är missnöjd med svaret. Även om svaret inte är i ditt intresse för stunden vet dem vad du klarar av i denna fysiska kropp.

5. Var öppen för meddelanden och tecken. Änglar kommunicerar med tecken, siffror, djur och genom andra människor, böcker, radio eller nästan vad som helst. Att vara känslig för tecken och budskap innebär helt enkelt att vänta och lita på dem. Vår intuition kommer alltid att hjälpa oss upp när ett meddelande kommer fram.

6. Ge änglar ditt tack eller dem du valt samtala med. Vi måste visa tacksamhet mot änglarna, ljus arbetare eller guider. De har givit oss sin energi och vård så nu är det vår tur att låta dem veta hur tacksamma vi är av att dem rådgör oss när vi ber dem om vägvisning. Du kan säga tack eller tända ett ljus eller kanske du finner ett eget sätt tacka änglarna och ljus arbetare och guider på.

Kram Karin

Dela.

Om skribenten

Karin heter jag och är 40 + och bor i Jämtlands fina stad Östersund med min familj i ett radhus nära Storsjön. Jag är natur prästinna av frejas döttrar och även certifierat medium. Något jag arbetar med dagligen och lever andligt och mitt motto är att leva efter det du brinner för. Jag är även ägare av företaget Karins själarum som är inriktat på personligt växande och medialt lärande. Jag har egen mottagning och träffar spännande människor dagligen från alla världens hörn.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.